The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele düzenınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde iletmek olduğu karınin, mümkün olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek amacıyla önlem düzenınmaktadır.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya sağlıklı ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın kararlı testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar etüt ihya çhileışmalarımız vardır. 

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere yönlü olup olmadığını tayin etmek için kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar davranışlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın istanbul Yanggın kapısı fiyatları mimari konstrüksiyonsı özellikle bulunmak üzere kullanma amacına ve kullanan nefer nüshasına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birbir hayli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu tuzakışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğu kez yangına, korozyona ve albeni koşullarına dayanıklı çelik veya alüminyum kadar sağlam malzemelerden mimarilır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin dönem zarfında kârlevsel kalmasını ve emniyet standartlarına şayeste olmasını peylemek yürekin hizmet ve teftiş gerekliliklerini bile ele kırmızıır. Asliye tafsilatlar beyninde, güvenli ve cömert bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak sinein kemiksiz tabelalar, yeterli tenvir ve engelsiz yollar karınin gereklilikler yer hileır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page